Toimitusehdot

Ikä

Vain 18 vuotta täyttäneillä on oikeus tilata palvelumme kautta.

Toimitusaika

Tilauksen toimitusaika määräytyy vallitsevan tilausjonon perusteella. Arvioitu toimitusaika ilmoitetaan aina tilausta tehdessä.

Tilausvahvistus

Vastaanotettuamme tilauksenne lähetämme teille tilausvahvistuksen sähköpostitse, joka on hyvä säästää siihen asti kunnes tilaus on saapunut. On ensiarvoisen tärkeää, että ilmoitetut yhteystiedot ovat oikein, jotta vahvistus tulee perille.

Maksuvaihtoehdot

Loppukäyttäjä voi valita palvelussa erilaisia maksutapoja. Palveluntarjoaja pidättää oikeuden tarjota muita maksutapoja tai olla tarjoamatta tiettyjä maksutapoja. Loppukäyttäjä valitsee sitovan maksutavan tilauksen yhteydessä. Jos loppuasiakas valitsee online-maksutavan, maksu voidaan käsitellä ulkopuolisen maksupalvelun tarjoajan toimesta.

Maksupalvelutarjoaja

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.
Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
https://www.paytrail.com/kuluttaja/tietoa-maksamisesta

1. Verkkomaksu

Tilaukset maksetaan etukäteen oman pankin maksuosiossa, johon palvelusta siirrytään automaattisesti ostoskorista, kun valittuna on verkkomaksu. Tämän jälkeen tilaus siirtyy valmistukseen. Palvelussa on kaikkien yleisimpien pankkien verkkomaksu painikkeet.

2. Maksu toimitettaessa

Tilaukset maksetaan toimituksen yhteydessä.

3. Maksu noudettaessa

Tilaukset maksetaan noudettaessa ravintolasta.

Asiakastietojen tallennus

Tilaajan tiedot tallennetaan asiakasrekisteriin. Rekisteröitymättömän asiakkaan tilatessa palvelusta, rekisteröidään hänelle käyttäjätili automaattisesti. Tilaamalla palvelusta, asiakas on lukenut ja hyväksynyt palvelun rekisteriselosteen. Tilaamalla palvelusta asiakas rekisteröidään palvelun asiakkaaksi.

Toimitus

Tilauksen toimitus tapahtuu kuljetuksella, poikkeuksena nouto. Mikäli tuotteen toimituksessa on ongelmia tai itse tuotteessa on vikaa, niin silloin tulee toimia, kuten reklamaatio kohdassa ilmoitetaan.

Reklamaatio

Jos toimituksessa tai tuotteessa on vikaa, niin pyydämme ottamaan yhteyttä ravintolaamme.